primul sarut de langa lac
|
29 Mar 2008, 12:29
|||
|
|||
Shayera Holl se plimba gandinduse la ceva imposibil.
"oare chiar simt ceva pentru el?oare chiar il iubesc.daca il iubesc.el ma iubeste?oare poate fi un cercetasi cu un viperin?isi spunea ea in gand OCC.Cred ca vati dat seama cine e Shayera mergea suspinand.Era pe ganduri,abia dac se uita pe unde merge.din cauza asta intra un pic cu picioarele in lac. "Doamne.nu ar trebui sa ma gandesc la asta.acum tre sa ma duc sa ma schimb." Shayer Holl se indrepta spre camera Cercetasilorr,cand,din neatentie se izbi de Draco "Heyyyy.vezi pe unde mergi" "Scuze"spuse Shayera putin mai......timida.ii placea mult de Draco "ok.te scuz" "mersi.apropo.eu sunt Shayera Holl" "eu sunt Draco Molfoy.Porecla Rea-credinta" "mia povestit fratele meu de tine" "cine e fratele tau?" "Federic Holl" "aha.inca un viperin.si sora lui e la......." "Cercetasi...." "aha" Din vorba in vorba pe langa Shayera si Draco trecuse Adyna si Ron. "Wooooooow"spuse Adyna Shayera ii facu semn sa taca.La care Adyna aproba. "acum trebuie sa plec........ma duc in camera" "bine" Cand ajunse in camera,Shayera se sprijinise cu spatele de usa si statu cateva clipe,dupa care suspina si iesi afara. OCC.ce mai povesti de dragoste.io nu mai am imaginatie ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,347 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,344 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |