I love you, baby !
|
18 Mar 2012, 20:41
(This post was last modified: 18 Mar 2012, 20:56 by Klaus Lovel.)
|||
|
|||
Se uita la ea si zambii vag.In fond, se gandii ca nu e vina ei in marte parte.Cineva o santaja, si avea sa afle cine.Statu putin pe ganduri...nu avea cum sa nu o ierte, tinea la ea prea mult.Ii prinse barbia cu mana lui si appoi zise:
-Medalionul acesta nu trebuie sa ajunga altundeva infara de mine, e facut de mama si daca ajunge pe mainile cui nu trebuie..ei bine, se pot intampla destule lucruri rele.Sunt dispus sa te iert, daca imi promiti..ca nu ma vei mai trada, nu sunt genul sa iert usor..dar la tine, nu pot tine ura pe tine..continua el, ca apoi sai stearga lacrimile de pe obrazul cald.Se uita din nou la ea, si apoi zise destul de serios: -Vreau acum sa-mi zici toata povestea de la cap pana la coada, si cine te-a pus sa-mi iei medalionul..si de ce esti santajata Aylee !..continua el pe un ton destul de rau.Nu avea sa mai lase pe nimeni sa o santajeze pentru ca altfel ar fi ajuns ranita, sau mai rau moarta ! Isi dadu la o parte aceste ganduri macabre si se apropie de ea sa o sarute scurt, apropiindu-si usor buzele lui de ale ei. Step aside bitches it's Klaus Lovel
![]() ![]() I'm a sweet serial killer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
True love | Charlotte Ambrosine | 12 | 3,957 |
14 Dec 2008, 19:40 Last Post: Charlotte Ambrosine |