Thread Closed 
See that coming !
19 Mar 2012, 18:28
Gesturile si postura incordata pe care o adoptase Jade tradau deja faptul ca nu parea incantata de situatie. Timpul se scurgea iar ele trebuiau sa-si intre in post inca din acea noapte deoarece avea sa se implineasca luna plina iar transformarea avea sa-i fie completa.

"- Nu sunt multi animagi in scoala... dupa cum ti-ai dat deja seama, cu toate ca nici eu nici tu nu suntem inregistrate la minister drept animagi domnul director stie si a facut stricta referire la cei cu puteri speciale. " ...faţa ii deveni chinuita si o urma de disperare i se citi in ochi ..." Mi se pare deosebit de ciudat. Putea la fel de bine sa-i organizeze o paza de aurori daca voia sa fie supravegheat in acele zile sau la fel de bine se puteau ocupa de el profesorii. Dar nu.. pur si simplu sa trimiti niste elevi care pot fi oricand muscati si trasformati si ei ..." ultima parte o turui atat de repede incat parea ca se cearta cu cineva imaginar. Se calma imediat revenind la tonul linistit, cu vocea putin tremuranda, insa calda si calma. " Nu stiu cat timp o sa mai aveti sa va duceti la director si sa va si intoarceti. Acum mai bine de 45 de minute am fost trimisa dupa Agnes. Am inteles ca mica armata va fi alcatuita din 4 elevi. Excluzand persoana cu ,,mica problema blanoasa''. In secunda urmatoare baga mana in buzunarul robei si scoase ceea ce pareau niste ceasuri vechi de buzunar, ceva ce la prima vedere parea o o bucata medie de pergament nescris si o carte micuta cu coperta groasa de piele de dragon iar din celalalt buzunar un nimic pe care parea sa il tina foarte mandra sus in aer "- Au ramas la mine. Mi-a spus ca e tot ceea ce avem nevoie. Cel mai ciudat e cu medalioanele astea vrajite care ne vor ajuta sa tinem legatura intre noi" ...spuse ea fluturand o mana prin aer ca si cum celelalte doua soimite stiau deja la ce foloseau tot acel maldar de lucruri aparent puerile..." uite continua ea: sunt gravate. Am crezut ca vor fi numele, sau bine, macar initialele noastre. De fapt : "...si le flutura impasiva astefel incat sa se poata observa literele de pe ele..." doi de P un W si un M . cred ca erau tot doi de M si s-a dereglat vraja cu care au fost incrustate iar unul s-a rasucit ."

Un vanticel racoros isi facu simtita prezenta. Reusi sa ravaseasca parul fetelor. Cu toate ca ziua devenise mai lunga odata cu instalarea lui martie, Luci isi dadu seama ca era destul de tarziu deoarece devenea din ce in ce mai intuneric.

"- Stiti, eu ma duc spre conac. Puteti alege : daca vreti mergti acum odata cu mine sau ne vedem mai pe seara. Voi fi langa salcie sa deschid tunelul spre Hogsmeade." spuse Cia destul de incurcata asteptand reactia celor 2 fete.

[Image: cute-dog-fuck-that-girl-girl-photography-129758.jpg]
~~ 'Yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift, that's why we call it the present.'
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
See that coming ! - by Agnes Marie Lovel - 04 Mar 2012, 21:43
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 15 Mar 2012, 17:04
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 15 Mar 2012, 19:49
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 15 Mar 2012, 21:08
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 19 Mar 2012, 16:21
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 19 Mar 2012, 18:28
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 20 Mar 2012, 16:54
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 21 Mar 2012, 16:15
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 21 Mar 2012, 19:10