Thread Closed 
i will not die, i will survive
20 Mar 2012, 12:00 (This post was last modified: 20 Mar 2012, 12:01 by Robert Eric Smith.)
  • Viperinul avea nevoie de o zi libera, sau poate mai multe, asa ca se sui pe matura lui si zbura inspre Pestera lui Godric, ii era dor de verisoara sa care era grav bolnava de ceva zile, doar din greselile ei la cursurile de Potiuni! 'Data viitoare sa nu mai puna cu nemiluita picioare de broasca... .', gandi acesta ironic, dar si putin amuzant gandinduse ca le facu sa mearga si una ii sari in gat si cazu in stomac, iar acum trebuie sa astepte pana cand piciorul ori va fi ars de acidul clorhidric din stomac, ori pana o sa i se termine potiunea din musciuletii lui. Nu durase mult pana ajunse, caci acesta plecara cand soarele inca era pe cer, dar la aterizare observa ca soarele apunea, nuante de violet si portocaliu erau imprimate pe cerul senin, daca Grigorescu ar fi fost martor cu siguranta si-ar fi luat pensulele si ar fi inceput treaba. Cand se indrepta spre casa sa, cea de langa parcul central, dadu de Odette, vechia lui prietena. Totusi pana sa o salute isi baga iPodul in buzunar si isi scoase castile din urechi, hainele incuiate care il defineau pe Eric parca erau de prisos aici, nu avea de ce sa iasa in evidenta, doar nu mai erau la Hogwarts ca toti sa fie imbracati la fel in robe negre si oribile.

Isi scoase o tigare, dar nu o aprinse, o atinse pe Bellatrix pe umar, iar aceasta se intoarse scotandu-i tigarea din gura si imbratisandu-l. "-Da, si mie mi-a fost dor de tine!" spuse varcolacul aproape sufocat, in general Odette nu reactiona asa, dar chiar nu-l mai vazuse de un an, iar asta parea un motiv firesc sa faca asta, insa, fata, cand isi dadu seama ce s-a intamplat is dadu mainile la o parte spunandu-i un simplu salut. Robert, uitandu-se la noua fata deschise gura si zise: "Buna, eu sunt Robert, Robby, cum vrei sa-mi zici!", chicoti viperinul uitandu-se atent la fata necunoscuta. Inca mai avea pachetul in mana, asa ca intreba "Vrei? Vreti?" la final uitanduse atent la Bella.

OOC: Sper ca nu va suparati ca m-am bagat si eu, daca vreti il sterg. Happywide

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i will not die, i will survive - by Robert Eric Smith - 20 Mar 2012, 12:00