Introducere in studiul Ierbologiei
|
20 Mar 2012, 16:52
(This post was last modified: 20 Mar 2012, 16:52 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Intarziase.Se sculase prea tarziu, asa ca se grabii sa-si ia o pereche de blugi pe ea, un hanorac si roba de la Cercetasi cu insigna si cobora pe scarile mari ale castelului.Era multumita intr-un fel, ca macar in dimineata asta nu avea "Sa inoate" printre aglomeratia de elevi ce se grabeau sa ajunga cat mai repede la cursuri, sau la practica.Inghiti in sec, si isi tinea cartile sub brat..Prima ora avea Ierbologie..fusese etuziasmata de prima data cand incepuse acest curs si deabea astepta sa-l continue.Ajunse in fat(z)a usii si batu subtil observand ca, cativa din elevi ajunsera.Se scuza zicand:
-Buna dimineata! Ma scuzati ca am intarziat...continua ea ca apoi sa observe o banca libera si se aseza acolo punandu-si geanta pe spatarul de la scaun scotandu-si pergamentul si pana fiind atenta la continuarea lectiei, sau cel putin la introducere. Isi ridica usor privirea.Asculta indicatiile profesoarei in timp ce isi dadu buclele satene de pe ochii caprui.Era un inceput bun prin faptul ca se prezentau.Le stia pe fetele care se prezentasera, si zambii cald cand fiecare dintre ele isi zisese numele.Se lasa relaxata pe spatele scaunului, ca apoi sa ofteze scurt.Dupa ce Lexie isi termina de zis cuvintele, se ridica si ea zicand intr-un mod cat se poate de discret: -Julieta Miller, Cercetasi..era mandra ca era la cercetasi, desi nu credea nicio casa inferioara sau mai putin buna ca celelalte.Zambii ca apoi sa se aseze din nou pe scaun, si se uita la colegele ei apoi din nou la profesoara. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|