Thread Closed 
Your words are the sweetest poetry
20 Mar 2012, 22:12 (This post was last modified: 20 Mar 2012, 22:19 by Matt I. River.)
  • Isabella statea nemiscata, privindu-l pe baiat. Nu se mai comportase asa niciodata, insa acum Matt intelegea de ce.

"- Parca te duceai la somn, micuto." se auzi glasul lui Matt care disparu dupa un raft plin de carti.
    "- Am vrut, dar.." incerca viperina sa gaseasca o scuza, fara succes insa.
    "- Dar te-ai gandit sa te intorci si sa iei cartea fara ca eu sa stiu, nu ?"

Silueta intunecata a baiatului aparu pentru o clipa in timp ce traversa spatiul gol din fata Isabellei. Luminat doar de luna, acesta avea un aspect neobisnuit, aproape infricosator, asa cum ii dadea tarcoale fetei.
    Cateva secunde mai tarziu, disparu dupa un alt raft.

"- Matt, eu.." incerca sa spuna pentru a doua oara.
    "- Insa nu te-ai gandit ca dupa atat de mult timp petrecut impreuna, am ajuns sa iti antipicez majoritatea miscarilor, nu ?" se auzi glasul viperinului, de undeva din Sectorul Interzis.

Nu avea de ales. Trebuia sa o faca pe Isabella sa se razgandeasca, la lase cartea la locul ei sau sa scape de ea pentru totdeauna, sau altfel..

"- Ce se gaseste defapt in acele pagini ?"

Intrebarea o facu sa tresara si sa se intoarca, departandu-se de locul in care statu tintuita cateva minute. Matt aparu chiar in spatele ei, capul sau ivindu-se pe deasupra umarului Isabellei. Avea bagheta scoasa si o tinea strans, fiind pregatit pentru orice, chiar si ce era mai rau.

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Your words are the sweetest poetry - by Matt I. River - 20 Mar 2012, 22:12