A drop in the ocean
|
21 Mar 2012, 20:45
|||
|
|||
Inghiti in sec, cand ii simti mana ferma pe a lui.Se comporta ciudat, era rece fat(z)a de el..si nu se astepta ca ziua asta sa fie asa.Ofta scurt, ca apoi sa se incrunte cand observa soarele care ii intra in ochii.Isi musca buza inferioara cand dintr-o data cum sa dea coltul, se intalnira cu o femeie cu parul blond..inalta si cu pielea alba, destul de interesanta.Isi dadu din prima seama ca era mama lui Aylee.Zambii malitios cand le auzii conversatia si ca ea astepta ca el sa se prezinte.Ii lua mana mamei lui Aylee in a lui sarutandui-o scurt ca apoi sa-si mute privirea catre ea zicand:
-Buna ziua, eu sunt Lucas J.Lovel..sau mai bine zis Josh..continua el pe un ton cald..astfel incat sa faca impresie buna.Simtii din nou mana lui Aylee ferma si o stranse brusc umpic si tare pentru a se calma.Avea sa faca impresie buna si nu mai tinea cont de ce zicea Aylee.Oricum aveau sa vorbeasca dupa asta, era destul de suparat pe ea si pe atitudinea ei..dar asta mai tarziu.Se uita din nou la mama lui Aylee..si astepta un raspuns, sper sa nu fie o palma..sau ceva mai rau. -Si da, ne-am mai vazut acum cateva luni la Congresul Vrajitorilor, mama si tata au organizat masa festiva cat si Congresul.Cred ca sunteti Amelia Cyreno, daca nu ma insel nu? Step aside bitches it's Klaus Lovel
![]() ![]() I'm a sweet serial killer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|