|
Your words are the sweetest poetry
|
21 Mar 2012, 22:50
|
|
Matt I. River
|
RP Posts: 158
Casa: Niciuna
Galeoni: 2160
Animal: Labrador Retriever Auriu - Rusty
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
- In momentul in care baiatul se ridica, bagheta acestuia zbura in mana lui dreapta, mai apoi fiind indreptata spre Isabella, care facuse greseala de a-l elibera pe Matt si a lasa garda jos. Desi nu ii venea sa creada ca a trebuit sa o atace tocmai pe ea, si mai greu de crezut era ca l-a atacat ea.
"- Petrificus.. totalus !" se auzi vocea baiatului, aproape soptita. De data aceasta era furios de-a binelea, in special din cauza ultimei intrebari a viperinei.
Jetul de lumina alba o lovi pe Isabella, care intepeni si incepu sa cada, parca cu incetinitorul. Matt se grabi si o prinse, intorcand-o cu fata spre el. Expresia lui era una neutra, poate dezamagita, in timp ce baga mana sub pelerina fetei si scoase cartea neagra. O arunca pe podea, la cativa metri distanta de ei, mai apoi ridicand bagheta cazuta a iubitei lui. O baga in buzunar si se ridica in picioare, rotind bagheta lui.
Isabella plutea in aer, parca tinuta de niste franghii invizibile, eliberata de vraja anterioara. Matt se rezema de un raft si se lasa sa alunece pana pe podea, capul lui fiind lipit de cartile din piele si avand ochii inchisi.
"- M-ai intrebat de ce mai am nevoie sa imi dai cartea daca stiu deja ce este in ea. Raspunsul este foarte simplu. Ca sa nu o folosesti tu. Ca sa nu o folositi voi." Facu o pauza, deschizand ochii si privind-o pe Isabella. "Inca nu pot crede ca.. te-ai alaturat Devoratorilor."
Matt ofta, isi trecu mana prin par si misca bagheta. Isabella ateriza lin, bagheta viperinei plutind pana in fata ei. Matt rasuci iar bagheta, iar fata se pregati sa contra-atace, dar in loc de un jet le lumina ce se indrepta spre ea veni cartea pe care Matt o aruncase.
"- Fa ce crezi ca este corect." spuse viperinul, dupa care se ridica si el si fara sa o priveasca pe Isabella, se indrepta spre iesirea din Sectorul Interzis.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Your words are the sweetest poetry - by Matt I. River - 21 Mar 2012, 22:50
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|