|
|
don't be afraid of the dark
|
21 Mar 2012, 23:09
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- -Ooh , termina . Eu sunt Sefa de Casa . Nu am timp de prostii din astea ..spuse aceasta , neputand sa ascunda lasul tremurand si ca de fapt mintea . Fusese odata ..un baiat pe care-l simpatizase , dar nu-l mai intalnise de ceva vreme .
Prima data crezuse ca respectivul renuntase la scoala sau ceva asemanator , dar apoi aflase ca de fapt era in Aripa Spitalului . Dupa aceea nu mai auzise sau vorbise nimic despre el .
Se ridica la randul ei de pe trunchiul sarmanului copac , privind ametita in jur . Era un peisaj destul de straniu , iar ea nu suporta locurile asemanatoare .. cel putin nu noaptea .
-Dar .. tu ce faceai aici ? spuse roscata . Adica ..dar nu termina propozitia . Cazuse putin pe ganduri .. nu ar fi vrut sa spuna ceva gresit , sau sa inteleaga gresit . Sa interpreteze .. Auzi din nou tufisuri fosnind .. Isi repezi ochii de un albastru oceanic inspre sursa zgomotului . Totul parea a fi ok acum . Auzi din nou sunetul acela ..de data aceasta il stranse puternic de brat pe Lucas , scotand un mic Hee ?!
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|