Thread Closed 
don't be afraid of the dark
21 Mar 2012, 23:09
  • -Ooh , termina . Eu sunt Sefa de Casa . Nu am timp de prostii din astea ..spuse aceasta , neputand sa ascunda lasul tremurand si ca de fapt mintea . Fusese odata ..un baiat pe care-l simpatizase , dar nu-l mai intalnise de ceva vreme .

Prima data crezuse ca respectivul renuntase la scoala sau ceva asemanator , dar apoi aflase ca de fapt era in Aripa Spitalului . Dupa aceea nu mai auzise sau vorbise nimic despre el .

Se ridica la randul ei de pe trunchiul sarmanului copac , privind ametita in jur . Era un peisaj destul de straniu , iar ea nu suporta locurile asemanatoare .. cel putin nu noaptea .

-Dar .. tu ce faceai aici ? spuse roscata . Adica ..dar nu termina propozitia . Cazuse putin pe ganduri .. nu ar fi vrut sa spuna ceva gresit , sau sa inteleaga gresit . Sa interpreteze .. Auzi din nou tufisuri fosnind .. Isi repezi ochii de un albastru oceanic inspre sursa zgomotului . Totul parea a fi ok acum . Auzi din nou sunetul acela ..de data aceasta il stranse puternic de brat pe Lucas , scotand un mic Hee ?!

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: don't be afraid of the dark - by Agnes Marie Lovel - 21 Mar 2012, 23:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A Dark Rider Adnana Hale 4 1,683 30 Aug 2011, 19:05