|
Your words are the sweetest poetry
|
22 Mar 2012, 16:45
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella facu un pas inainte. Daca acum cateva clipe se simtise vinovata pentru comportamentul sau si pentru replicile dure pe care i le adresase lui Matt, ei bine acum starea ei se schimbase din nou - nu prea ii mai pasa pe moment - dar stia ca dimineata avea sa regrete acest lucru.
"Dar viitorul e viitor si prezentul e prezent. El ii apara pe "ai lui", eu ii voi apara pe "ai mei"." gandi Viperina ingustandu-si ochii.
"- Hm." pufni incet, continuand sa se apropie de baiat. "Nimeni nu a spus absolut nimic de faptul ca daca esti Viperin trebuie sa fii si de partea Devoratorilor." incepu ea. "Eu vorbesc despre faptul ca odata ai fost cu noi. Adu-ti aminte, Matt. Stii ca asa este. Ai fost de partea Devoratorilor, ai fost in Casa Cruplud, ai luptat impotriva celor din Ordin." continua Isabella incrucisandu-si bratele la piept.
Lasase cartea in spate, inca plutind in aer - se intoarse, amintindu-si, iar in clipa urmatoare roti bagheta si cartea se aseza usor pe raft, la locul ei.
Isi intoarse privirea catre Matt si isi musca buza inferioara, apoi isi feri parul din ochi.
"- Iar eu consider ca tu nu ai ales binele. Sincer, nu exista "bine" in toata povestea asta." adauga fata. "Pentru ca noi luptam impotriva voastra, voi impotriva noastra - noi ne dorim suprematia, ne dorim ca Lordul Intunecat sa se intoarca la putere, ne dorim sa nu mai existe sange-mali peste tot. Desi personal, nu am nimic cu asta, dare ceea ce majoritatea isi doresc."
Si asa era. Isabellei nu prea ii pasa - se intelegea cu toti, in mare parte, dar doar pentru ca mai avea ceva divergente cu unele persoane, nu insemna ca nu agrea sange-malii sau ca ii accepta doar pe cei cu sange pur. Dar cum se spune - nu poti cere sa fii placut de toata lumea.
"- Si da - au fost comise multe fapte necugetate si poate ca eram pripiti uneori, dar ne-am schimbat. Eram. Acum stim cum sa actionam. Dar ce conteaza ? De ce sa ne justificam ? Asa suntem noi si asta este." incheie Viperina si trase puternic aer in piept, asteptand replica lui Matt.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Your words are the sweetest poetry - by Isabella River - 22 Mar 2012, 16:45
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|