|
|
if you never try you'll never know
|
25 Mar 2012, 02:09
(This post was last modified: 25 Mar 2012, 02:10 by Agnes Marie Lovel.)
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Isi musca buza inferioara , uitand complet ca cei din Aripa Spitalului ii spusesera clar sa nu mai faca asta , daca nu vroia sa ajunga din nou acolo . Era concentrata asupra lucrurilor din vitrina . Probabil putin prea concentrata . Clipi de cateva ori amintindu-si ca de fapt era pe o straduta . Oricine ar fi putut spune ca este ciudata , daca sta timp de cinci minute in fata unei vitrine .
Se simti impinsa intr-o parte . I se taie respiratia timp de o clipa , dupa care isi reveni , privind speriata si in acelasi timp furioasa , idiotul sau idioata care nu se uita pe unde merge . Ar fi vrut sa spuna vreo cateva cuvinte , dar tacu pret de cateva clipe cand observa ca era un barbat . Rosi toata , probabil si din cauza ca ploaia se oprise si soarele i luase locul . Se fastaci putin , gandindu-se la cuvintele ei . Unde naiba erau ? Se pare ca era cuprinsa de emotii , iar picioarele ii erau cuprinse de o balta .. Hm .. tipic .
-Iarta-ma , este vina mea . Vina ei ? De ce ..fiindca statuse in fata unei vitrine in timp ce barbatul respectiv alerga privind altceva numai pe unde merge , nu ? Scutura usor capul , gandindu-se ca uneori era cam egoista , probabil fiindca avea un frate mai mare cu care se certase patru ani din copilaria lor , si tocmai acum se intelegeau de minune. Isi dadu ochii peste cap , umezindu-si buzele .
-D-da , da sunt bine . Nu-ti fa griji , nu sunt atat de usor de daramat , spuse roscata surazand .
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|