|
now and again we try to just stay alive
|
25 Mar 2012, 12:03
(This post was last modified: 25 Mar 2012, 12:04 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ridica dintr-o spranceana apoi pe buze ii aparu ranjetul larg,satanic,atat de specific lui. Il privi pe roscovan scriind ceva pe spatele unui biet corp,care de abia de mai avea pene,iar versiunea blonda a Indiei il contempla in tacere. Reusi sa isi indrepte atentia asupra femeii din fata lui,incercand sa ramana calm,pe cat posibil. Buzele ei il tentau atat de mult,dar avand in vedere ca de acum era un Malfoy,trebuia sa mentina traditia familiei si sa se joace cu cei din jur,desi nu ii placuse vreodata sa poarte masti,simtindu-se mai bine cand se expunea direct,nefiind in stare sa joace multiple roluri,cu buna stiinta.
'' Fa pe-a Sherlock si afla ce se intampla si poate imi voi aduce aminte ce inseamna a iubi. Poate. Iti dau un pont : pe roscovan in cheama Tarrant.''
Isi aminti de borcanele cu tarantule de la subsolul conacului Malfoy,considerandu-se tatal acelor arahnide periculoase care se obisnuisera cu el,la fel ca si cobra pe care o purta mereu alaturi de el. Avea o pasiune pentru lucrurile otravitoare si imprevizibile deci si pentru India dar niciodata nu avea sa recunoasca acest lucru,din mandrie. Ar fi fost ca si cum s-ar fi predat. Nu,el era capitanul care se scufunda o data cu corabia. Nu avea sa ridice nici un steag alb in fata ei.
'' Deci,vrei sa afli raspunsul meu sau ma strangi de gat,ca tot ai bratele in jurul meu?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: now and again we try to just stay alive - by Kurt F. Malfoy - 25 Mar 2012, 12:03
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|