|
|
if you never try you'll never know
|
25 Mar 2012, 13:53
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Zambi cu subinteles , inchizand ochii pentru o clipa . Lua o gura zdravana de aer dupa care deschise ochii , fiind hotarata sa-l lamureasca pe Joshua .
-Da sunt . Nu am nimic , cel putin fizic , spuse aceasta . Nu-ti fa griji ..nu voi suferi nici-o boala la cap , si nici nu mi-am rupt ceva .
Isi duse mana la frunte , apasand degetele pe suprafata pielii , si incruntandu-se putin , isi indrepta privirea spre peisajul din stanga ei . Totul parea atat de trist , fiindca plouase . Se simtea prost fiindca il oprise pe Joshua .. niciunul nu parea prea incantat de situatie . Ce-i cu el ? Pare cam aerian ..Baiatul parea destul de .. amuzat de situatie , incat o amuza si pe ea , determinand-o sa zambeasca .
-Ău..fata i se lumina , probabil si fiindca zambise . Agnes ..intinse mana catre acesta . Parea destul de ingrijorat . Probabil fiindca nu-si dorea sa aiva probleme . Si ea ar fi pus aceleasi intrebari , daca ar fi fost in situatia de a se lovi de cineva pe strada , din neatentie , desigur . Ma bucur sa te cunosc , chiar si in aceste conditii ..zambi.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|