Thread Closed 
now and again we try to just stay alive
25 Mar 2012, 14:09
  • O privi plin de mila. Era un nebun,dar ea exagera sensul acelui cuvant,incercand poate sa il inteleaga. Se ridica de pe fotoliu si se apropie de ea,privind pe fereastra. Cerul era acum mai gri ca niciodata iar forfota din gradina Castelului crescuse. Soldatii-carti pazeau acum turnul in care se aflau,simtindu-l probabil pe Tarrant miscandu-se in voie,in timp ce ei se aflau acolo,la etaj.

'' Faci cum doresti. Eu am spus ca poti sa fii langa mine,daca vrei. Am asteptat atata timp si am suferit incat acum mi se pare egal. M-am obisnuit ca traiesc doar pe jumatate.''

Lucrurile care se intamplau cu el erau atat de nefericite si fiecare reactie nepotrivita,rece a celor din jur,ii agrava situatia. Ridica din umeri,incercand sa se impace cu ideea ca India era o zapacita,o indecisa,care exagera totul,inclusiv propria existenta,mai ceva decat o masochista. Vroia emotie dar nu o oferea. El nu putea oferi pana nu i se oferea certitudinea ca avea sa primeasca ceva.

'' Tu nu te-ai obisnuit cu mine? Normal ca nu. Sunt egal cu zero.'' Surase scurt,privind in pamant. Nu isi plangea de mila,doar tragea concluzii.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: now and again we try to just stay alive - by Kurt F. Malfoy - 25 Mar 2012, 14:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Awake and Alive Jared Diggory 14 3,513 09 Aug 2011, 14:01
Last Post: Jared Diggory