|
now and again we try to just stay alive
|
25 Mar 2012, 18:18
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O lovi usor cu cotul,dandu-i de inteles ca glumise. Nu vroia sa o amestece pe India in treburile sale,catusi de putin. Tot ce isi dorea era sa o aiba aproape,sa o lase sa traiasca alaturi de el. Era un cadou frumos,cel putin asa credea. Plin de sine,considera ca simpla lui prezenta era de ajuns pentru a face pe oricine fericit. Desi se insela amarnic,caci de cele mai multe ori oamenii si-ar fi dorit sa-l alunge ca pe un caine,doar ca se temeau de el. Si era perfect daca se temeau avand in vedere faptul ca detesta sa fie iubit de multe persoane. Viata lui era ca un montagne rousse,el era acel cartofor ajuns in Vegas cu cativa dolari in buzunar,sperand sa se descurce pana la sfarsitul saptamanii. Acel barbat neserios dar care atunci cand avea totusi ceva interesant in minte sau cand cineva ii atragea atentia,se dedica trup si suflet.
'' Oh,te rog,n-am altceva mai bun de facut decat sa iti despic gatul? Slujba mea imi ocupa mare parte din timp. Trebuie sa ii servesc pe amorezi si apoi sa imi caut o punga sa vars. Adolescentii saruta atat de scarbos in stil frantuzesc. Toata saliva si...oh,in numele lui Merlin!''
Simti un fior de scarba pe sira spinarii. Era atat de entuziasmat de slujba sa,cam cat de entuziasmat ar fi fost un nazist de ideea de a se culca cu un evreu raios,dar de la care existau mai multe sanse sa ia sifilis. De fiecare data cand vedea cupluri noi simtea ca lumea era facuta pentru a isi bate joc de viata,ca totul se temina o data si o data. Vroia ca povestea lui si a Indiei sa se termine in clipa in care el avea sa inchida ochii pe vecie,nu inainte de a ii oferi ceea ce isi dorise dintotdeauna uterea. Scopul lui in viata de acum era sa o multumeasca pe ea.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: now and again we try to just stay alive - by Kurt F. Malfoy - 25 Mar 2012, 18:18
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|