Thread Closed 
if you never try you'll never know
25 Mar 2012, 22:13
  • -Nuu! spuse aceasta pe un ton oarecum speriat ..si amenintator . Scoase un pachetel cu servetele din geanta sa , suflandu-si nasul . Din pacate tot infundat era , iar vocea ei se schimbase din cauza aceasta. Nu am de gand sa ma intorc acolo ..ok ?! Se enervase cumva ? Nu-i statea in fire sa faca asta , dar se pierduse cu firea , numai cat auzise de infirmerie . Ii intrasera pe sub piele toate medicamentele acelea , si mirosuul ..

Stramba putin nas , dupa care il privi iertator pe Josh . Nu vruse sa foloseasca tonul acela .. Isi drese vocea pentru a putea spune ceva incat Josh sa o inteleaga .
    -Imi pare rau , nu am vrut sa folosesc tonul acela , dar pur si simplu simt ca corpul meu ar vrea sa o ia la fuga pe tinuturi nemaivazute cand aud uvantul 'infirmerie'..

Isi dadu o suvita de par la o parte , dupa care isi cobori privirea la pamant . Pe jos erau numai balti , iar asta o mai relaxa de fel . cel putin fiindca ar fi putut sari din una in alta fara sa o opreasca cineva .. dar nu acum , si nu acolo . In cele din urma avea companie si nu ar fi fost frumos din partea ei sa-l lase balta

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: if you never try you'll never know - by Agnes Marie Lovel - 25 Mar 2012, 22:13