|
27 Mar 2012, 15:44
(This post was last modified: 27 Mar 2012, 15:45 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Auzi voci,sunete puternice,agitatie. Deoarece auzul era cel mai dezvoltat simt al sau - la polul opus aflandu-se vazul - nu dura mult pana sa isi dea seama ce se intampla. Inima lui se opri pentru o clipa cand o vazu pe India la cativa metri,incatusata. Simti cum innebuneste,fiecare sentiment puternic dar negativ invadandu-i inima,de la ura pana la dispret. Ii detesta,ii dispretuia si le dorea moartea celor ce se apropiau de ea in acele clipe,si in general,defapt,mai ales persoanelor de sex masculin. Dar stia ca aceia care o urmareau nu erau dornici de o noapte cu ea,ci mai degraba vroiau sa o ucida.
In mai putin de cateva clipe era langa ei,reusind sa se strecoare fara a fi vazut. Isi indrepta bagheta inspre unul din ei iar ceilalti se intoarsera brusc catre el. Il recunoscura fara prea mare dificultate,luand in considerare ca era certat cu legea de mult timp - inca de la jaful de la Gringotts,cand o ajutase pe Bell,lucru pe care acum il regreta nespus.Daca il prindeau si pe el,era ca si cum ar fi impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.
'' Te rog sa iti iei mana de pe domnisoara Thibault. Nu cred ca ti-a dat voie sa o atingi.Si nici eu.''
Unul din Aurori il privi superior,si fara a mai sta pe ganduri i se adresa pe un ton rece,lipsit de mila:
'' Sa inteleg ca in final ai curajul sa iti arati fata,Wildrig.''
Carsten nu se putu abtine si rase scurt,in acelasi mod nebunesc si usor enervant,caracteristic lui.
'' Imi arat zilnic chipul. Mai ales ei.''
Ii facu cu ochiul Indiei dar in clipa urmatoare se vazu atacat de trei dintre ei,reusit sa evite doua atacuri dar cel de al treilea,probabil Sectusempra,il lovi in umar. Simti o durere ascutita in acea zona,de parta intreg bratul s-ar fi desprins de corp,dar isi musca limba si suporta. Nu vroia sa termine duelul atat de repede. La urma urmei,ii placeau jocurile,de orice fel iar cei din fata lui,cu exceptia Indiei,erau doar cativa pioni pe o tabla de sah.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|