|
27 Mar 2012, 19:09
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ranji in clipa in care o auzi si o prinse de umeri,sarutand-o apasat. Doar de ar fi inteles ca tot ce facea era pentru ea,inclusiv sa se transforme intr-un inamic public,intr-o prada pentru Aurori. Trebuiau sa fuga,erau urmariti,stia asta. Nu mai erau India si Carsten,erau doi iubiti care comisesera fapte ingrozitoare iar el era mai vinovat decat ea. Totusi,ramanea cel calm,cel care se considera atat de nevinovat,baiatul cuminte care primise cei sapte ani de acasa,care asculta de nenea Auror si de tanti Allen. Doar de ar fi fost adevarat dar chiar si dac-ar fi fost,nu s-ar mai fi simtit viu.
Se puse in genunchi,cautand cu mainile prin buzunarele celor pe care ii ucisese,apoi apasa incet pe abdomenul fiecaruia,se uita la brate,la obraji. Nu putea salva nimic pentru o cina 'romantica',singur. Asa ca era timpul sa plece. Nu vroia sa isi infinga dintii in oasele acelor nenorociti mici asa ca el si India ar fi trebuit sa se piarda in zare,mai departe de orizont,mai departe de stele. Atata timp cat erau impreuna,era bine.
'' Totusi,zic sa ramai. Vei arata ca nu ai nimic de ascuns,ca nu ai legatura cu asta. Iar eu nu am fost aici. Vei spune ca am fost impreuna in oras si voi avea eu grija sa fie martori. Promit ca va fi bine si chiar daca am ajunge in Azkaban,am mai fost acolo si uite-ma liber. Nu te teme.''
Putea sa o protejeze dar numai daca avea motive. Momentan,daca ea cadea,cadea si el si nu pentru ca participasera amandoi la uciderea acelor paraziti ci pentru ca daca ar fi pierdut-o,nu ar mai fi avut pentru ce sa continue.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|