|
Your words are the sweetest poetry
|
27 Mar 2012, 19:28
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella se uita la el usor incruntata. Nu stia ce sa-i raspunda. Era adevarat ca acea carte avea puteri inimaginabile si ca putea sa ajute o singura factiune: Devoratorii sau Ordinul. Nu exista cale de mijloc, nu putea fi folosita de ambele factiuni, astfel incat sa existe "un echilibru".
Si daca statea sa se gandeasca mai bine, Isabella nici nu considera ca un echilibru intre cele doua factiuni era necesar sau macar posibil. Cele doua luptau una impotriva celeilalte.
"- Cum as putea sa mi-o iert vreodata daca acea carte va fi folosita pentru a.. pentru a ucide si pentru a distruge ? Tu ai putea.. ai putea face asta, Isabella ? Si daca da, atunci va trebui sa o faci fara mine. De tot.."
Firul gandurilor ii fu intrerupt de vorbele lui Matt. Nu putea sa nu se gandeasca putin, sa nu ia in calcul ambele variante. Nu putea sa ii tradeze pe Devoratori. Si nici nu voia. Devoratorii.. Kennya, Lexie, India, toti erau prietenii ei. In schimb cei din Ordin ce insemnau pentru ea ? In afara de Matt, abia daca ii cunostea pe ceilalti.
"- Vreau sa imi raspunzi la o intrebare mai intai. Apoi iti voi raspunde si eu.." sopti fata, ridicand privirea din podea. "Ai fost la Devoratori, cu noi. Acum esti la Ordin. Spune-mi, te rog.. ne-ai tradat in vreun fel ? Cu informatii, vreau sa spun. Le-ai dat lor informatii despre noi ?"
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Your words are the sweetest poetry - by Isabella River - 27 Mar 2012, 19:28
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|