|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
27 Mar 2012, 21:18
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ivy ramase cu gura cascata. Se asteptase sa fie diferit, dar nici chiar asa. Se uitau unul la altul, incercand sa se redescopere. Singurul lucru de care mai era Ivy constienta era mana lui Jake strangand-o pe a ei. Dupa cam doua minute de holbat, viperina clipi, incercand sa se dezmeticeasca. Era chiar acelasi. Isi dadea acum seama.
"Uh, da... Jake... iubitul meu..." se balbai Ivy. "Nu pot sa cred." ii scapa viperinei.
Logan o urmarea cu aceeasi expresie socata. Probabil ca el era mai indreptatit din cauza faptului ca nu o vazuse de cand incepuse sa intreaca un metru.
"Ivy," spuse Logan. "Ce ma bucur ca ai venit!"
Si o stranse pe viperina intr-o imbratisare de urs. Ivy ii iconjura cu ambele maini umerii mari, fericita. Aveau atatea de povestit!
Cand isi dadura drumul, viperina isi impleti din nou degetele cu cele ale lui Jake, trecandu-si cealalta mana prin par.
"Ce mai faci? Ce-ai mai facut, de fapt? Esti emotionat? Unde e mireasa?"
Logan rase entuziasmat la potopul ei de intrebari.
"Da, sunt foarte emotionat." rasufla el. "Cat despre mireasa, nu ma lasa sa o vad." rase barbatul. "Verifica in incaperea de acolo, apoi cauta-ma si vorbim." ii facu el cu ochiul.
Ivy il trase pe Jake spre incaperea cu pricina, zambind in spate spre Logan. Isi dadu seama ca in spatele lor se formase un sir mic de oameni ce voiau sa discute cu mirele. Poate de asta se scuzase atat de diplomat.
Ivy stiu imediat cand ajunse in camera miresei. In primul rand, pentru ca era cea mai mare. Apoi, pentru ca avea peretii in culori pastel si buchete de flori peste tot. Mireasa avea niste gusturi excelente. In aer plutea un parfum minunat.
Viperina o observa pe fata norocoasa in mijlocul camerei, alaturi de doua doamne cu lacrimi in ochi ce o coafau si o aranjau. Insa nu se asteptase deloc sa o cunoasca.
"Ivy!" chitai Rachel, observand-o.
Viperina facu ochii mari cand o vazu. Rach era una dintre fetele mari (care "conduceau" orfelinatul) de acasa. Fusese sefa grupului ei de "importante", insa viperina nu fusese suficient de mare incat sa nu-i placa de ea. Ivy nu-si daduse seama ca si ea era vrajitoare. Fu mirata ca Rachel o mai tine minte. Probabil ca Logan o anuntase in legatura cu prezenta ei. Vazu ca Rachel vrea sa se ridice, insa una dintre femei inca impletea suvitele parului ei, asa ca renunta repede. In schimb, Ivy facu un pas in incapere.
"Buna! Uau, cate persoane noi!" gandi viperina cu voce tare. "Um, el e Jake, iubitul meu." il prezenta ea mandra.
Rachel ii zambi, insa buzele ii fura brusc ocupate de rujul pe care o femeie i-l trecea peste buze cu indemanare. Ivy ii zambi si ii facu cu mana in semn ca intelege. O nunta era un eveniment complicat. Poate vor avea mai mult timp sa vorbeasca dupa ce se termina biserica.
Erau atatea lucruri ce trebuiau asimilate, incat urmatorul lucru pe care il cauta Ivy fu o banca. Pe care o gasi in holul mare. Nu-l mai vedea pe Logan, asa ca se aseza emotionata. Nu se asteptase la atatea amintiri trezite dintr-o data. Se trezi cu lacrimi jenante in ochi. Emotiile aproape ca o copleseau. Se pare ca nu indeajuns de mult incat sa nu observe o fata ce se apropia spre ei curioasa. Viperina scrasni din dinti, dandu-si seama de motivul curiozitatii.
"Buna! Sunt Ashley." se adresa ea, intentionat numai lui Jake. "Ma ajuti un pic te rog?" si ii intinse o incheietura subtire pe care zacea o bratara dezlegata.
Viperina ingheta. Se tineau de mana, trebuia sa fii orb ca sa nu vezi asta! Si totusi, aceasta "Ashely" flirta cu Jake, de parca ar fi fost singur pe banca. O privi consternata pe fata. Aprope ca ii veni sa urle la ea ceva gen "Esti tampita, are prietena!", insa tot ce facu fu sa ii zambeasca rece, nemaiasteptand ca Jake sa spuna ceva.
"Te ajut eu." se repezi ea, incheindu-i bratara.
Ashley se uita la ea ca si la o musca ce o bazaia. Apoi se uita la Jake cu o fata ce spunea "Oh, ce ghinion ai cu o partenera de-asta! Vrei sa-ti fac eu ziua mai frumoasa?". Ivy marai in gand.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|