|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 1.67 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
happiness is nothing unless shared
|
28 Mar 2012, 14:40
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ivy se intrista cand Carsten ii povesti despre Deathly Hallows. Ii placuse sa faca parte din acea alinta, desi putea spune ca era devotata si Devoratorilor. De fapt, ea era devotata cam tuturor lucrurilor intunecate. Pana si noptii...
In schimb al doilea lucru pe care i-l spuse Carsten ii smulse un zambet mandru. Normal ca stia ca India se vedea cu Carsten. Isi aminti cat de fericita fusese cand aflase. In primul rand, pentru ca sora ei merita un barbat bun, care sa fie alaturi de ea, exact genul lui Carsten. Si in al doilea rand, pentru ca si Carsten merita o femeie extraordinara, eleganta, frumoasa si desteapta. Se potriveau foarte bine.
"Eu am avut ceva probleme cu orfelinatul. M-au cautat niste tipi dubiosi pe acolo. Voiau sa ma omoare." ridica ea din umeri. "Stai linistit, m-am ocupat de ei. Intr-un mod sadic, as putea spune."
Ivy zambi putin gandindu-se cat de meritata le fusese pedeapsa. Omorisera trei copii de la orfelinat. Iar acum, trupurile erau probabil intr-un sant. Descompuse...
"Si eu ma vad cu Jake. Probabil ti-a zis India?"
Ultima afirmatie reusi sa ii sune ca o intrebare.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: happiness is nothing unless shared - by Ivy Thibault - 28 Mar 2012, 14:40
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|