Thread Closed 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
happiness is nothing unless shared
28 Mar 2012, 15:47
  • Ridica dintr-o spranceana in clipa in care auzi cuvantul sadic. Niciodata nu isi imaginase ca Ivy era in stare de asa ceva. Ultima oara parca nu era atat de directa.Si-o amintea de partea Intunericului,de partea acelora care faceau rau,dar cu un scop. Si isi mai amintea de faptul ca pentru ea era totul bine,pana la crima. Ii placea sa ucida,dar indirect. Se intalnisera in circumstante ciudate,el fiind cel care o invatase mai multe despre omucidere -caci pana la urma fiecare crima era o opera de arta iar in acest domeniu el era mai mare chiar si decat Picasso.

'' Nici nu stii cat sunt de mandru,draga Ivy. Nu numai pentru ca esti fericita cu un barbat langa tine ci si pentru ca ai devenit femeia pe care mi-am dorit sa o am alaturi,cu care sa fac afaceri.''

Stia ca indiferent de orice nu putea renunta la Ivy. Era pur si simplu acea atractie pe care o simtea. Nu era nimic sexual sau romantic,pur si simplu era ca si cum avea cui sa ii spuna totul,fara sa se teama ca avea sa fie neinteles,pentru ca ei gandeau la fel,aveau aceleasi motive pentru care luau vieti,aceleasi motive pentru care ieseau in oras sa bea. Nu si-ar fi dorit o partenera inafara de Ivy.

'' Pun pariu pe 20 de galeoni ca pana la sfarsitul dupa-amiezii amandoi o sa facem o tampenie. Nu te uita asa. Clarvazatorul are intotdeauna dreptate.''

Mai ales daca o individa dubioasa intra in bar si se indrepta fix spre tine.Asa ca atunci cand Carsten simti mainile intrusei pe umerii lui,atingandu-l intr-un anume mod,fu constient ca tot trupul ii fusese cuprins de cea mai autentica scarba si dorinta de a se razbuna.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: happiness is nothing unless shared - by Kurt F. Malfoy - 28 Mar 2012, 15:47