Thread Closed 
Your words are the sweetest poetry
28 Mar 2012, 18:12
  • Baiatul o asculta pe Isabella si i se paru ca incearca sa ocoleasca intrebarea acestuia. Cine nu ar fi facut asta in locul ei ? Totusi, nu putea sa nu se indispuna putin. Nu era ceva ce putea fi trecut cu vederea.

"- "- Vreau sa imi raspunzi la o intrebare mai intai. Apoi iti voi raspunde si eu.." sopti fata. "Ai fost la Devoratori, cu noi. Acum esti la Ordin. Spune-mi, te rog.. ne-ai tradat in vreun fel ? Cu informatii, vreau sa spun. Le-ai dat lor informatii despre noi ?"

Baiatul ridica si el privirea, intalnind-o pe a Isabellei. De obicei, cei doi isi puteau anticipa comportamentul, gandurile. Acum insa, Matt nu putea citi nimic in ochii acesteia. Si asta il speria.

"- Nu." raspunse acesta. "Nu as face asta. Nu stiu de ce, nu ma intreba.. Poate datorita tie, stii ca tu inca esti alaturi de Devoratori.. Insa asta nu ma va opri sa va impiedic sa folositi cartea."

Matt facu o pauza, o privi iar pe Isabella care incerca sa ii evite parca ochii, apoi adauga: "Imi poti raspunde acum la intrebare, te rog ?"

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Your words are the sweetest poetry - by Matt I. River - 28 Mar 2012, 18:12