welcome to reality
|
28 Mar 2012, 21:49
|||
|
|||
Nu era un joc. Ea incerca doar sa rada de baiat si sa scape totodata de el . Avea alte planuri in minte acum . Dar din cate vedea , baiatul nu enunta la o sacai , si ceea ce facea era rau , fiindca nu-i placea asta . Prefera sa stea singura decat sa fie enervata de persoane necunoscute.
-Mai bine nu ..rase aceasta scurt , tragandu-si din nou mana dintr-a baiatului si marindu-si ochii , privindu-l serioasa . De obicei incepea sa rada , fiindca nu se putea abtine . Dar asta se intampla numai cu Isabella ; Ar fi preferat sa nu de-a semne de gluma sau prietenie .. asta ar fi insemnat sa isi piarda ziua trancanind cu brunetul , ceea ce nu vroia . Isi aminti de stomacul ei . Se parea ca ii era cam foame , cel putin daca se lua dupa suntele pe care le auzea atunci , ei bine ..da. -Ba daa ..incepu aceasta , mangaindu-si barbia si privind tavanul . Cred a voi scapa daca intru in baia fetelor ..nu ? Doar nu ma vei urmari si acolo . Chicoti , intorcandu-se cu spatele la el si strangand mai tare cartile de sub brat , sperand sa nu le scape din nou . Ar fi fost o prostie . Pana la urma nu era chiar atat de neindemanatica.[/list] ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|