Thread Closed 
our dirty little secrets
29 Mar 2012, 15:40
  • Ofta, uitandu-se enevata la Carsten. Asa deci, o lasa pe ea sa faca toata treaba murdara? Asta nu era prea frumos din partea lui. Se apropie de cei 3, cu bagheta inclestata in mana, si gandindu-se la o vraja pe care sa o foloseasca. Niciodata nu fusese prea buna la Transfigurari, si avea tot respectul pentru aceasta materie, chiar daca i se parea mult prea grea. Reusise totusi sa ia N.O.V.-ul si chiar T.V.E.E.-ul, insa cu noroc chior, fiindca i se dadusera chiar transfigurarile pe care le stia cel mai bine. Concentrandu-se putin, roti bagheta, iar in final, isi privi alarmata munca. Cele 3 cadavre nu mai erau acum oameni morti, ci niste bucatele rupte de piatra, de parca cineva le-ar fi lovit cu toporul. Isi dadu seama ca parea dubios, insa nu ii pasa.

"Presupun ca vrei sa stii ce s-a intamplat, nu?" il intreba ea pe Carsten, intorcandu-se cu fata la el.

Trase aer in piept, ofta, si dupa cateva clipe de ezitare, incepu:

"Acum cateva zile am intrat in Ministerul Magiei, cu o misiune mult prea secreta pentru a ti-o spune, si am furat o piatra, nu conteaza care. Nu cred ca m-au interceptat, insa asta mi se pare singurul motiv pentru care sa fiu urmarita. In afara faptului ca sunt Devoratoare, nu am mai facut nimic suspect sau ilegal"

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
our dirty little secrets - by Kurt F. Malfoy - 27 Mar 2012, 15:10
RE: our dirty little secrets - by Isolde du Maurier - 29 Mar 2012, 15:40