Thread Closed 
i will not die, i will survive
30 Mar 2012, 18:08
  • Aproape ca incremeni cand auzi spusele fetei, insa daca nu s-ar fi decis sa se poarte ca o adevarata viperina, probabil ca ar fi inceput sa tremure si sa se inroseasca. Deja tremura putin, insa nu de teama sau de timiditate, ca de obicei, ci de indignare. Ii arunca o privire fulgeratoare Odettei, si isi intoarse capul.

"Da, eu sunt aceea. Jobenul m-a considerat destul de buna incat sa ma trimita la Viperini, nu ca pe altii"

Isi dadu parul saten peste umar, acum fiind amestecat cu cateva suvite de un blond-alb, ignorandu-i pe cei doi vrajitori. Daca aveau sa se poarte cu ea ca si cand ar fi fost o impostoare, nu aveau decat, ei nu-i pasa. Nu avea nici un prieten, si daca asta insemna sa ia contact cu oamenii, atunci nu isi dorea asa ceva. Dragonii erau singurele fiinte care o intelegeau, si care o apreciau, in ciuda sangelui ei, subiectul atator discutii.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i will not die, i will survive - by Freyja Maegan Guðríðr - 30 Mar 2012, 18:08