|
|
30 Mar 2012, 18:16
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Se incrunta, indecisa daca sa isi ceara mai multe scuze, sau sa il jigneasca. Era un tanar foarte atragator, carismatic, si nu stia de ce, dar i se parea foarte cunoscut. Probabil prea cunoscut. Stia ca il mai vazuse undeva, dar nu isi putea da seama. Isi trecu o mana prin parul blond, putin carliontat, si privi tablourile de pe pereti.
"De ce ar trebui sa ma straduiesc mai mult?" se trezi ea vorbind, fara sa-si dea seama.
Intorcand din nou privirea la el, realiza de unde il cunostea. Il vazuse de cateva ori pe coperta unei carti de la librarie, si de cateva ori avusese intentia sa o cumpere, insa fusese mult prea aiurita sa isi mai aduca aminte sa ia si bani.
"Lucas? Tu esti acel... scriitor? Parca am citit undeva despre tine si...sotia ta?"
Spunand ultimele cuvinte, entuziasmul ei se bosumfla, caci isi dadu seama ca el era casatorit. Mai putine sanse, din pacate.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|