Thread Closed 
Lectia 4. 1) - Baghete Magice
31 Mar 2012, 15:29
  • Scarlett continua sa se uite pe fereastra, gandindu-se cat de frumoasa era acea zi. Chiar daca aerul cald impanzise cerul, ceea ce ii dadea o usoara senzatie de disconfort, deoarece ea iubea frigul, se simtea destul de vesela. Iesi prima din pivnita viperinilor, fiindca se saturase sa fie mereu luata peste picior si jignita doar fiindca era un sange-mal. Isi stranse bagheta in buzunarul robei, intrebandu-se despre ce ar putea fi urmatoarea ora de Farmece. Nu isi deschisese cartea, fiindca i se parea mai amuzant sa descopere toate informatiile pe moment.

"Ma intreb de unde vine acest miros ingrozitor. Ah, da, am uitat de sange-malul care ne impute!" auzi in spatele ei cuvintele jignitoare ale colegilor sau viperini.

Abtinandu-se sa nu izbucneasca in plans, ridica capul, mergand in continuare tantosa si trufasa pe hol. Ajunse in scurt timp in sala de clasa, deschise usa, si intra in incapere, incercand sa salute profesoara.

"Buna...dimineata"

Stia ca mai avea putin si incepea sa planga, insa nu vroia sa dea nimanui satisfactie. Profesoara de Farmece era sefa viperinilor, si cu siguranta stia ca era un sange-mal, si tocmai de aceea dorea sa o evite cat de mult putea, chiar daca ii placeau orele.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lectia 4. - Baghete Magice - by Freyja Maegan Guðríðr - 31 Mar 2012, 15:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia 6. - Farmece de vindecare Isabella River 4 1,996 22 Oct 2012, 21:10
Last Post: Tom Ronald Smith
  Lectia 4. 2) - Baghete Magice Isabella River 34 7,985 06 May 2012, 02:12