primul sarut de langa lac
|
02 Apr 2008, 17:03
|||
|
|||
Shayera merse la Hangrid,cum spuse.Cum era ea de fericita...doar ca a vorbit cu Draco,nu ca e cu el,i-a spuse tot lui Hangrid.
"si de ce imi zpui mie toate astea?"intreba el indicnat,nu ii placea de Draco "fiindca esti singurul care poate tine un secret" "mdeaaaa....singurul care poate tine un secret...dar de ce mie?" "nu iti place ca am incredere in tine?" "ba da....scuze...dar....sti ca nu imi place de Draco" "da...dar mie da....si trebuie sa ti secretul...te rog"il ruga Shayera cu o privire nevinovata...care o facea atunci cand voia sa roage pe cineva ceva. "bine....oricum...ce as avea de vorbit despre un viperin si un cercetasi"accepta Hangrid "ok....vad ca te sresez cu povestea asta...cear fi sa vorbim....despre...creaturi...ceti mai face cainele?" "bine....e foarte bine....pana ce nu il sperie vreun Viperin" "vezi ca nu poti sa stai doua secunde pana nu vorbesti despre Vipi?pai sigur...de rau....dar nu sunt asa de rai,cum crezi tu"il induiosa Shayera "bine...haide...recunosc" "bine...scuze...dar eu trebuie sa merg la castel" "bine Shayera fetito" "pa....noapte buna" "mutumesc...la fel" Si Shayera merse catre castel...tot gandinduse la.....Viperini... "BAUUUUUUUU!!!"se auzi din spatele Shayerei "AAAAAAA!!!!"tipa ea "te-am speriat?hi hi hi"spuse Dayana Holl,sora Shayerei "esti complet nebuna!!!puteam sa fac infart!!!nu pot sa cred ca esti sora mea...si inca mama sice ca semanam"spuse Shayera furioasa "stai.....calmeazate....era doar o gluma...nu te faca foc si para..."spuse Dayana putin cam...mirata.Nu o vazuse pe Shayera atat de nervoasa "bine....scuze...dar....ma gandeam..si na..."se induiosa Shayera "dar la ce te gandeai" "aha....ai vrea tu sa sti...secret de stat"spuse Shayera "te roggggg"spuse Dayana cu privirea ei nevinovata.Era trasatura de familie. "parca ai fi eu...."spuse Shayera ironica "te rooogggggg...spunemi....sunt sora ta" "daca ma intreci...iti spun"spuse Shayera incepand sa fuga spes castel "te prin eu" Si cele doua surori incepusera sa fuga spre castel.Dayana fugea cat putea de repede...doar asa putea sa afle la ce se gandea Shayera,iar Shayera fugea fiindca nu voia sa afle sora ei de....stiti voi ce.... In cele din urma,Shayera ajunse prima. "deci....nu-ti spun" "dar nu e corect"spuse Dayana indicnata "asta e viata"zambi Shayera ironic Cele doua surori mergeau pe coridor spre camerele lor.... occ.nu am imaginatie...recunosc...si eu...numai la Draco ma gandesc ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,350 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,349 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |