|
|
Thread Rating:
- 0 Vote(s) - 0 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
01 Apr 2012, 14:39
(This post was last modified: 01 Apr 2012, 14:40 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Isi impreuna bratele la piept,zambind dezinteresant.Cuvintele lui il amuzau nespus. Il privi de sus - la propriu,avand in vedere ca era cu vreo 15 cm mai inalt - apoi ii puse o mana pe umar,privind putin intr-o parte ca si cum s-ar fi gandit la un raspuns.Adevarul era ca nici el nu stia ce isi dorea de la Raven dar probabil ca stia ce isi dorea tanarul de la el. Intotdeauna stiuse si nu avea sa se opuna acestui lucru,acestui joc pe care il juca numai pentru a nu se plictisi de propria existenta. Ii placea sa se complice numai pentru a se simti viu,pentru a gresi si pentru a sti ca persoanele din jur aveau sentimente fata de el,chiar si de ura sau scarba.
'' Da,vreau sa fie o coincidenta.'' raspunse Carsten apropiindu-si buzele de urechea lui '' Haide totusi sa ne prefacem,ok?''
Stia ca omul acesta nu cunostea prea mult preferintele lui. In principal ii placea spectacolul,ii placea teatrul si sa joace teatru iar atunci cand era in compania Cercetasului,facea pe-a tipul delicat si totusi sigur pe el,care avea un magnetism aparte si pe care iti era mai mare dragul sa il privesti sa il ai aproape. Dar daca statea bine sa se gandeasca,adevarul era ca tocmai atunci cand era in compania lui Raven,era cu adevarat el,desi stia ca tocmai comportamentul sau il enerva pe tanar,intr-o oarecare masura. Pentru inceput,avea sa ramana calm,cu un aer oarecum copilaresc.
'' Sa ne prefacem ca nu ne-am tutuit sau ca eu nu stau atat de aproape de tine. Poti merge mai departe,ca si cum nu ne-am fi inalnit sau putem ramane in orasul acesta,in noaptea asta...impreuna.'' Ii zambi larg,departandu-se putin de el si privindu-l adanc in ochi,cautand sa vada ce avea sa raspunda,sorbindu-i cuvintele.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|