Thread Closed 
our dirty little secrets
01 Apr 2012, 16:09
  • Se incrunta pret de cateva clipe si intinse mana pentru a o atinge insa isi stranse brusc degetele si se dadu in spate,pentru a nu intari cumva ideile stupide ale Indiei. Privi intr-o parte,punandu-si mai bine ochelarii pe nas,apoi ii arunca o privire fixa. Aici ajunsesera?Atat de brusc,atat de repede? Nu erau impreuna de nici macar o luna si iata-i certandu-se. Dar pentru el nu era o cearta ci mai degraba clarificau ce isi doreau unul de la altul. Ea avea niste idei nu tocmai placute pentru el,care il jigneau profund,asa ca dorea sa o faca sa inteleaga totul,pas cu pas:

'' Unu,te intreb pentru ca eu nu am incredere in mine. Macar tu sa ai. Doi,nu te doresc ca femeie.Daca mi-as fi dorit asta,pana acum deja m-as fi culcat cu tine.Si probabil as fi plecat deja,probabil nu ai mai fi auzit de mine,fiind probabil in patul alteia. Nu te doresc pentru trupul tau desi nu stii cat esti de frumoasa.''

I-ar fi placut sa isi imparta patul cu ea dar putea trai si fara asta. Nu avea sa o insele sau sa o dezamageasca doar pentru atat. Ar fi asteptat,ar fi incercat din tot sufletul sau ramana calm si sa ii dea timp,pana ce ea ar fi vrut sa se daruiasca,daca ar fi vrut. Nu,niciodata nu avea sa o oblige sa faca ceva ce nu-si dorea. In cele din urma,o iubea pentru ce era,nu pentru trupul ei. Ar fi fost superficial - si nici macar el nu gresea atat de rau.

'' Si trei...nu imi vine sa cred ca ma consideri atat de josnic.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
our dirty little secrets - by Kurt F. Malfoy - 27 Mar 2012, 15:10
RE: our dirty little secrets - by Kurt F. Malfoy - 01 Apr 2012, 16:09