Thread Closed 
our dirty little secrets
01 Apr 2012, 16:24
  • Tresari, simtindu-se cat se poate de vinovata pentru cele ce ii spusese. Nu ii venea sa creada ca acum totul se intorcea impotriva ei. Nu isi dadea seama cum ar fi putut sa repare asta, si se temea sa nu o strice si mai mult. Alarmata, se lasa pe spate in iarba, uitandu-se la cerul albastru, care inghitea norii albi, pufosi.

"Vino aici", il chema ei, facandu-i semn cu mana.

Ofta, trase aer in piept si continua:

"Cand aveam 16 ani, nu stiam ca in 2 ani voi trai mai mult decat atatea fete de varsta mea. Ma refer din punct de vedere emotional. Am pe constiinta un om, Carsten, care s-a sinucis, si asta pentru ca am fost vrajita sa ma indragostesc de altcineva. Un altcineva care inca e liber, si cu care m-am confruntat ultima oara acum un an. O intrevedere extrem de neplacuta. Atunci am fost ranita si de Sasha si de acel tip, Robert. De atunci, mi-am jurat sa nu mai fiu calcata in picioare. De aceea sunt atat de rece cu toti barbatii, asa ca nu te astepta sa fiu din nou ca inainte"

Tacu, apoi se intoarse incruntata spre el:

"Cum adica daca ai fi vrut sa te fi culcat cu mine, ai fi facut-o deja? Crezi ca as permite asta cuiva? Inseamna ca nu-mi cunosti capacitatile de a blestema"

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
our dirty little secrets - by Kurt F. Malfoy - 27 Mar 2012, 15:10
RE: our dirty little secrets - by Isolde du Maurier - 01 Apr 2012, 16:24