|
|
01 Apr 2012, 16:35
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Se intinse langa ea,privind deasemeni cerul apoi isi muta privirea inspre picioarele lor,observand inca o data diferenta de inaltime dintre ei doi si zambi. Ii asculta atent cuvintele,incercand sa ramana cat se putea de calm si de sincer. Stia ca suferise mult dar si el suferise asteptand-o si ii facuse si pe altii sa sufere. Daca India s-ar fi hotarat mai devreme,atunci probabil ca el nu s-ar fi casatorit cu Natalie,nu s-ar mai fi culcat cu ea si nu ar mai fi existat nici un copil. Probabil daca el s-ar fi comportat mai frumos cu cei din jur,ar fi putut uita sau ea s-ar fi indragostit de el,ar fi recunoscut fata de ea insasi. Desi era mandra si orgolioasa...
'' Nici nu mi-as dori sa aflu,sincer. Totusi,tu deja ai observat capacitatile mele de convingere. Dar nu le voi folosi niciodata impotriva noastra.''
Se referea la faptul ca o facuse sa accepte,sa se indragosteasca de el si la faptul ca nu si-ar fi dorit ca pe viitor sa le faca si pe altele sa accepte fata de ele insele ca simt ceva pentru el. Dar daca el nu facea presiuni si continua sa fie acelasi Carsten lipsit de maniere,rece si dur,atunci era sigur ca nimeni si nimic nu avea sa il desparta de ea. Cel putin nu cand venea vorba de relatii extraconjugale. '' Povesteste-mi despre Sasha.Stiu ca iti e greu dar...cum era el? Nu l-am cunoscut.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|