|
|
02 Apr 2012, 21:38
|
|
Aylee L. Lovel
|
RP Posts: 420
Casa: Viperini
Galeoni: 477
Animal: Tigru - "Gloom"
Slujba: Profesor "Aritmație"
|
|
Deschise brusc ochii, trezita de un cosmar care i se pierduse in negura amintirilor, desi era una dintre cele mai recente amintiri ale sale. Se uita in jur fara sa isi dea seama prea bine unde se afla. Vedea mult verde. sa fi fost intr-o padure? Apoi simturile ei isi revenira la intensitatea obinuita, ceea ce insemna mult, realizand ca era in camera de zi a vipilor. Adormise din nou pe fotoliu, iar ceilalti o lasasera acolo, de draguti ce erau. Nici nu se mira. In ultimul timp avusese niste vise ciudate si se trezea destul de des tipand in somn. Asa macar nu o auzisera.
Se ridica si isi aranja putin hainele. Nu ca ar fi aratat mult mai bine dupa ce dormise toata noaptea cu el, dar macar incercase, nu? Iesi nesigura pe picioarele ei din pivnita si incepu sa urce scarile. Insa se gasi in fata Salii Mar pline de elevi si imbulzeala si alte lucruri asemanatoare pe care nu le adora in mod deosebit, asa ca facu o intoarcere de 180 de grade plecand de acolo. Oricum, pentru ce ii trebuia mancare? Urca niste scari. Urca alte scari. Urca mult prea multe scari pentru gusturile sale. Chiar de scari nu avea ea chef. Se cauta prin buzunare. Nimic in afara de bagheta neagra din lemn de cires. Ziua aste devenea din ce in ce mai faina. Ajunse undeva destul de sus, dupa cum ii zicea mirosul padurii. Se uita in jur si vazu peretele gol. Asta era ce ii trebuia. Trecu de cateva ori prin prin fata zidului, dupa care aparu bine cunoscuta usa. O deschise, insa in loc de ceva intunecat dadu de doi tipi si o tipa, parca Agnes, chiar nu isi dadea seama prea bine in momentul acela.
-Daca voi erati inauntru si totusi usa m-a lasat sa intru inseamna ca aveti ceva de care am si eu nevoie. Asa ca ziceti tot. Care are tigari? intreba ea foarte grabita si sec.
Nu avea chef de conversatie sau de cine stie ce chestie de grup fericit. avea nevoie de o tigara si niste aer proaspat si era gata.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|