primul sarut de langa lac
|
03 Apr 2008, 20:26
|||
|
|||
Nortly vazuse intreaga scena, ascunsa dupa un copac. Se furisa pe langa Julia si Draco si alerga sa o prinda din urma pe Shayera.
"Buna! Eu sunt Nortly Ravenclaw, de la Ochi-de-Soim!" "Eu sunt..." "Stiu cine esti. Esti Shayera." "Da, dar..." "Nu incerca sa te scuzi, stiu ca il placi pe Draco! Inceteaza se te mai comporti ca un copil mic si rasfatat. Draco o are pe Julia si Julia il are pe Draco. Nu poti sa schimbi asta! Nu sta in calea fericirii lor." "Nu renunt!" "Draco nu te place! Vorbeste despre tine cu dispret." Shayera scoase un tipat de furie si pleca. ----------------------------------------------------------------- Era dimineata. O dimineata umeda si trista. Nortly iesi afara si se indrepta instinctiv catre lac. Ce ciudat! Petrecea mai mult timp aici decat in biblioteca sau in camera de zi a Soimilor. Se aseza langa lac. Murmura un cantec trist, doar pentru ea. Deodata simti ca cineva isi puse mainile pe talia ei. Era Nigel, un baiat din anul IV de la Ochi-de-Soim. Il vazuse de cateva ori in camera de zi, insa nu vorbise cu el niciodata. Cei ce nu cred in dragoste la prima vedere nu stiu ce simtea Nortly atunci. Dorea atat de mult sa se arunce in bratele lui. El incepu discutia: "Eu sunt Nigel... uhm... nu stiu cum sa iti spun. te-amvazutdemulteoriincameradeziinsanuamavutcurajulsavorbesccutine." era o minune ca reusise sa spuna atat de multe cuvinte dinr-o singura suflare. Nigel se apleca peste Nortly si o saruta cu pasiune, apoi se rostogolira de cateva ori pe iarba, iar in cele din urma Nigel ii sopti incet la ureche: Te iubesc! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,347 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,344 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |