there's always a little curiosity
05 Apr 2012, 14:07
  • Lexie se aseza si ea pe un scaun pe care Isa il facu sa apara, apoi le privi pe fetele din jurul ei cu un aer relaxat, asteptand raspunsuri. Cand vazu ca nimeni nu se inchesuie sa isi spuna motivele, viperina ofat incet.
    "M-am trezit mai repede decat de obicei si v-am auzit vocile, asa ca am intrat," spuse, facand un mic gest spre Isa si Kate cu un zambet slab pe buze.

Era clar ca atmosfera lenesa a diminetii le inconjura repede, insa viperina incerca sa o ignore, dat fiind faptul ca ochii ei nu ar fi vrut sa se inchida ca sa mai poata dormi. Ii freca usor cu dozsul palmei, apoi o privi pe Isa, cu o curiozitate care nu ii era specifica.

"Pe tine?" intreba ea, zambind.
    O cunostea pe Isa cat sa stie ca nu ii era specific sa se trezeasca atat de devreme. Isi trecu o mana prin par, uitandu-se si la celalalte fete ca si cum ar spune ca voia sa le stie tuturor povestea.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: there's always a little curiosity - by Lexie Stryder - 05 Apr 2012, 14:07