there's always a little curiosity
05 Apr 2012, 14:51 (This post was last modified: 05 Apr 2012, 14:51 by Agnes Marie Lovel.)
  • Pentru un moment ea doar privea podeaua . Podeaua aceea prafuita si veche . Aceeasi podea pe care o vedea mai mereu . In fiecare zi aceeasi . Oare nu se plictisise de ea ? Ooo ba da . Ba chiar ar fi dat orice sa renunte la slujna aceea , insa pentru moment nu putea .

Clipi de cateva ori , si-si ridica privirea spre cele trei cand isi auzi numele . Desigur , observase ca Isabellei ii placea mai mult cel de-al doilea nume al roscatei . Asta nu o deranja de fel . Ba chiar o incanta sa mai fie strigata si Kate sau Katherine. Prea multi o strigau Agnes , iar asta devenise plictisitor , fiindca mama ei nu avusese inspiratie cand o botezase astfel .

-Oh da . Asta fac eu de obicei . Stau aici ..spuse aceasta incet . Observa ca mainile ii erau reci . Dar nu-i era frig . Ba chiar era imbracat foarte subtire . Probabil statuse pe ceva rece . Isi drese vocea privind-o pe Isabella , apoi pe Jade si la sfarsit pe Lexie.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: there's always a little curiosity - by Agnes Marie Lovel - 05 Apr 2012, 14:51