Thread Closed 
Lectia 4. 1) - Baghete Magice
05 Apr 2012, 15:53
  • Matt intra in sala de farmece pentru o noua ora. Zambea in sinea sa, amintindu-si "detentia" pe care o avuse cu cateva ora in urma pentru ca se inspirase din notitele Emmei. Si ce mai detentie. (Heart) Isi saluta colegii, dupa care rosti, sigur pe el:

"- Buna dimineata, domnisoara River."

Aceasta zambi si ii facu semn sa se aseze, ceea ce si facu. Emma era deja acolo, asa ca o saluta, insa viperina nu paru sa vrea sa vorbeasca cu el, suparata probabil pentru ora trecuta. Doar ca nu prea puteai sta trist sau imbufnat in preajma baiatului.

"- Buna dimineata, draga mea colega mea de banca ! Ce mai faci ?" striga acesta, zambind ca de obicei.
    "- Nu vorbesc cu tine. Si de acum poti sa iti iei adio de la notitele mele." raspunse Emma, ridicand capul putin in tavan.
    "- Mmmhmm." raspunse viperinul la randul sau "Hei, scuze, imi poti spune ce scrie aici ?"

Emma se intoarse si vazu pergamentul ei in mainile baiatului, care se prefacea ca citeste continutul. Il smulse repede si incerca sa faca o fata suparata, insa incepu sa rada si replica:

"- Nu e deloc amuzant !"

Doua minute mai tarziu, profesoara ii intreba pe cei cativa elevi prezenti ce ii pot spune despre baghete. Matt ridica repede mana, si Isabella il puse sa raspunda:

"- Baghetele sunt armele vrajitorilor si cele mai importante obiecte magice. Fara ele, majoritatea oameniloc cu puteri magice nu ar putea face mare lucru, baghete amplificand puterea vrajilor foarte mult. Ca sa nu mai spunem ca sunt foarte putine persoane care pot face vraji fara bagheta."

Matt spuse toate acestea pe nerasuflate, privind-o pe profesoara si asteptand raspunsul ei.

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lectia 4. - Baghete Magice - by Matt I. River - 05 Apr 2012, 15:53

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia 6. - Farmece de vindecare Isabella River 4 2,084 22 Oct 2012, 21:10
Last Post: Tom Ronald Smith
  Lectia 4. 2) - Baghete Magice Isabella River 34 8,283 06 May 2012, 02:12
Last Post: Isabella River