|
|
06 Apr 2012, 08:50
(This post was last modified: 06 Apr 2012, 08:52 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Incepu sa rada observand entuziasmul cu care mesteca mancarea,stiind ca tot ce vroia sa faca era sa termine mai repede pentru ca el sa povesteasca despre previziune. Dupa divort de abia de mai avusese una-doua previziuni si acelea oricum foarte neclare. Mintea lui fusese un taram ingrozitor de rece si pustiu,in care se repetasera obsesiv doar anumite ganduri iar acum era o perioada de tranzitie,trebuia sa isi revina.
Ii placea sa le povesteasca altora despre previziuni fiindca il facea sa se simta superior,sa se simta mai presus de toti cei din jur din cauza harului pe care il avea. Stia ca erau si altii cu acest dar nu vroia sa vorbeasca despre ei tocmai pentru simplul fapt ca nici unul nu avea aceleasi previziuni,despre aceleasi lucruri. Ale lui se intamplau in alb-negru,foarte clare,fiecare detaliu sarindu-ti in ochi enervant de mult.
O lua pe Odette de mijloc si o aseza pe genunchiul lui asa cum un tata isi lua copilul si-i explica ce era bine si ce nu sau asa cum facea Mos Craciun cu copiii. Deja se imagina avand barba,cu cateva kilograme in plus,imbracat in rosu. '' Erai imbracata intr-o rochie frumoasa de un verde pal,intr-un castel imens. Si ai alergat pe scari,alarmata iar cand ai ajuns la parter eram eu,in uniforma de militar si mi-ai zis,tare si raspicat ' Armatele noastre vor invinge,sir'. Asta cred ca inseamna ca ne va astepta un mic Razboi in curand. Intre vrajitori.'' Si ca va fi de partea familiei,pentru ca de acum Wildrig nu mai insemna nimic. Era un Malfoy,fusese trecut si in arborele genealogic iar atunci cand isi vedea chipul pe suprafata aceea de material,era o senzatie divina. Isi schimbase complet numele doar pentru a fi Malfoy cu acte in regula,pentru a simti cum sangele lui pur curgea mai bine prin vene. ''Si ca iti voi fi aproape.Sau ca am luptat in Al Doilea Razboi Mondial...Cine stie?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|