primul sarut de langa lac
|
05 Apr 2008, 09:13
|||
|
|||
Shayera si Cedric se plimbau pana cand cineva.
"BUUUUUUU"se auzi "ce a fost asta?"spuse Shayera "pai....nu stiu"raspunse Cedric "vam speriat?Romeo si Julieta?"se ivi Dayana razand "noi....noi doi?Romeo & Julieta?te inseli"incerca sa spuna Shayera "da....noi ne doar plimbam....sti"spuse si Cedric "sigurat surioara....si vrei sa te cred?"spuse Dayana ironica "nu ma crezi?"intreba Shayera incruntanduse "niet....."spuse Dayana pe rusa"vam vazut....si la lac...si acuma"spuse Dayana vicleana "ok....recunosc...si surioara...ai ceva impotriva"spuse Shayera zambind "vroiam sa iti spun ca esti imposibila...acuma plangi...acuma razi...ce e cu tine?"intreba Dayana "depinde....de sentimente...."interveni Cedric "ok....va las sa va sarutati si sa va plimbati porumbeilor....apropo....va invartiti in cerc"spuse Dayana razand "mersi ca miai spuns"spuse Shayera Dupa ce Dayana plecase,Shayera spuse. "ce bine ca a plecat" "de ce?iti e sora"spuse Cedric "fiindca vroiam sa ramaneam singuri"spuse Shayera occ.acum am o imaginatie!!!pai sigur....joc Romeo & Julieta...soper...eu sunt Julieta ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,345 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,336 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |