Thread Closed 
It's not going to stop
06 Apr 2012, 21:16
  • Tanara astepta in tacere raspunsul colegei sale. Nu voia sa o intrerupa, nici sa o oblige sa se grabeasca; va avea nevoie de timp ca sa accepte turnura evenimentelor. Si ea avusese nevoie de asta dupa ce citise Profetul Zilei. Dupa cateva secunde, o auzi pe Ainsley inspirand prelung, semn ca terminase de citit.

- N-am vrut sa afli din alta sursa despre.. ce s-a intamplat, spuse Desiree.

Cuvintele sale sunasera precum o scuza; nu dorise asta. Insa nu putea sa nu se intrebe daca nu avusesera vreo legatura cu crima aceea, tinand cont ca ele discutasera cu mama lui Deborah in urma cu cateva zile despre niste lucruri delicate. Acum, vrajitoarea era moarta, iar ea nu putea sa nu se gandeasca la idea ca Aria avea o legatura cu asta. In fond, ea era cea care dorea sa-si ascunda identitatea si scopul pentru care venise la Castel.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
It's not going to stop - by Desiree Rose Goth - 20 Feb 2012, 21:40
RE: It's not going to stop - by Desiree Rose Goth - 06 Apr 2012, 21:16