|
07 Apr 2012, 20:24
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Nu considera ca ce spusese baiatul era , in totalitate corect . Se comporta cu el la ca si cu o carpa ? Dar .. Inchise ochii , privind nulul . Isi ridica privirea spre a lui , punandu-si mainile la buze .
-Iarta-ma ! Chiar nu mi-am dat seama . In ultima vreme sunt destul de incarcata si uimita , sa spun asa siii .. insa nu continua . Era bine asa . Mai bine tacea . Nu vroia sa intre intr-o belea.
Se apropie de el , pentru a-i putea da cartea si pentru a puteavedea si ea . Cel putin peste umarul sau . Se ridica pe varfuri ..se invarti in jururl lui , pentru a invarti bagheta deasupra paginilor. Acestea incepura din nou sa straluceasca , iar pe paginile ingalbenite de timp aparura din nou inscriptiile acelea stravechi si de neinteles.
-Hei! Nu vad ! striga aceasta , dar in zadar . Baiatul nu o mai auzea acum . Era ca intr-un fel de transa . Coma , mai bine spus . Astepta putin . Mai astepta . Inca cateva secunde . Un minut deja . Ce naiba faci atat ? spuse aceasta deodata , furioasa si ingrijorata smulgandu-i cartea a doua oara din maini.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|