|
|
there's always a little curiosity
|
07 Apr 2012, 20:49
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Stranse prieteneste mana cu aceasta , dupa care o privi pe Isabella . Aceasta parea destul de obosita . De fapt si ea , Agnes , era destul de plictisita si obosita din cauza noptilor nedormite , desigur. Atatea vise . La fel de multe ca si cosmarurile .
-Ma bucur sa te cunosc . Cred ca tu si Isabella va cunoasteti . Din cate am vazut , cred ca sunteti ca surorile ..o privi pret de cateva secunde pe Isabella.
Ea ii fusese mereu ca o sora . Ignorand diferenta de varsta dintre ele , cel putin un an , tot Agnes era cea care isi facea mereu griji de sanatatea lor , si in special de cea a Isabellei . O stia mai zurlie , si mereu o vedea fara fular , sau fara caciula ..in anotimpurile reci , desigur .
Isi permise sa se intinda putin . Mai intai si intinse bratele in fata , sperand ca nu atinsese din greseala pe cineva . Apoi isi indrepta spatele si zambi putin intimidata . Stia oricum ca era printre prieteni . Trebuia sa fie falsa ? Era chiar invers . Printre prieteni trebuia sa fii tu insati.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|