there's always a little curiosity
08 Apr 2012, 00:20
  • "- Cred ca tu si Isabella va cunoasteti. Din cate am vazut, cred ca sunteti ca surorile."
    Cand auzi vorbele lui Agnes, Emma o privi scurt si ii zambi, apoi chicoti incet.
    "- Da, ai putea spune si asa." spuse cu o voce scazuta, apoi isi drese glasul. "Isa m-a ajutat de multe ori si.. e o prietena buna." incheie Viperina uitandu-se cand la Isabella, cand la Agnes.

Isi aminti de momentul in care o rugase pe Isabella sa vina cu ea in Camera Fantomelor si cum amandoua iesisera de acolo fortat, speriate si confuze. Discutasera indelung pe marginea acelui subiect, insa nu gasisera nicio explicatie destul de buna care sa argumenteze de ce le dadusera afara fantomele din acea camera si tocmai in acel moment.

Emmei ii trecura prin minte scene din cosmarurile pe care le avusese dupa acea vizita in Camera Fantomelor. Inchise strand ochii pentru o secunda, trase aer adanc in piept si isi scutura aproape imperceptibil capul, incercand sa alunge acele imagini din minte.

Isi musca buza inferioara si le zambi cu jumatate de gura fetelor.
    "- E o sala minunata. Contine atat de multa istorie, dar si glorie a Hogwarts'ului.." reusi sa spuna, in timp ce se uita pe peretii inalti, decorati cu tablouri si vitrinele din sticla, pline ochi cu trofee.

- Emma Clearwater -

[Image: emmd.jpg]
- Isabella River -
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: there's always a little curiosity - by Emma Clearwater - 08 Apr 2012, 00:20