Thread Closed 
A long hard road out of hell
08 Apr 2012, 16:56
  • Odette o privi cu ochi mari apoi izbucni intr-un ras incontrolabil. Nu putea sa creada una ca asta, ii era imposibil. De cate ori avusese Rosalie ocazia sa il omoare pe acel om, daca se putea numi asa, il lasa pana la urma sa-i scape printre degete. Chiar si dupa ce ii distruse Horcruxurile. Odette o ruga de nenumarate ori sa o lase sa-l omoare chiar ea si sa o scuteasca de toata suferinta si totusi aceasta nu a vrut.
    -Tu?! Nu pot sa cred! rase Odette apoi tacu brusc dandu-si seama ca nu era cel mai potrivit lucru sa o ia pe Rosalie peste picior.
    -Scuze, doar ca nu imi vine sa cred, pur si simplu nu imi vine sa cred ca ai reusit sa pui capat. Ma bucur enorm, nici nu am cuvinte, se redresa viperina. Ah! uite-l pe Fred! striga apoi fericita.
    Isi intoarse privirile spre Rosalie intrebandu-se ce avea sa spuna in legatura cu noua infatisare a baiatului. Isi lasase iar parul lung si il adusese la culoarea naturala, aramiu. Bocancii pe care ii purta erau uzi si plini de noroi, dar in rest arata destul de...obisnuit, imbracat ca un star rock care tocmai parasise scena.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A long hard road out of hell - by Odette B. Malfoy - 08 Apr 2012, 16:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hell is not a bad place to be Lexie Stryder 35 7,242 22 Jun 2012, 18:01
Last Post: Kurt F. Malfoy