Thread Closed 
And I die to win , ‘cause I’m born to lose.
09 Apr 2012, 14:31
  • In ochii albastri ai tinerei aparu un licar de amuzament. Schimbarea atat de brusca a subiectului o deruta putin, insa era interesata de acel subiect . Pentru cateva momente, chiar uita de faptul ca se afla in Aleea Nocturn, de stresul pe care il resimtea si de vantul care ii infoia pelerina.

- De ce sa-mi fie frica de demoni? In lumea asta exista lucruri cu mult mai rele de care poti da, raspunse Desiree, pe o voce meditativa.

Sa privesti in timp ce altcineva moare, stiind ca nu poti face nimic. Sa pierzi controlul si sa uiti cine esti cu adevarat. Sa fii singur, fara nimeni de partea ta. Gandindu-se la astea, Cercetasa simtea ca era in stare sa rada in fata unui demon.

- Atata timp cat ai o sansa sa te aperi si sa demonstrezi ca nu dai inapoi fara lupta, totul e in regula,
    continua ea. Cel putin, pentru mine.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: And I die to win , ‘cause I’m born to lose. - by Desiree Rose Goth - 09 Apr 2012, 14:31