primul sarut de langa lac
05 Apr 2008, 22:07
Undeva in alta parte a lacului...
"..Haide,haide,o sa fie distractiv!" Hermione sopti,apucandu-l pe Ron de mana.
"Ce poate fi asa de distractiv in a sta langa lac si a privi apusul?" obiecta Ron putin confuz.
Zambetul ei diafan spunea totul:cuvintele erau de prisos in linistea amurgului.Asezandu-se pe iarba moale,il trase pe Ron dupa ea.Hermione nu putea sa se impotriveasca gandului ca el era tot al ei,numai al ei;isi trecu mana discret prin parul lui roscat aprins,iar ochii ei intalnira albastrul intens al ochilor lui.
De obicei,Hermione nu credea in dulcagarii,in romantism sau in sarutari pierdute in noptile racoroase de mai,dar de data asta era diferit.
"Urasc romantismul...."sparse ea tacerea.
"Cred ca..si eu" adauga Ron sarutand-o usor pe buze.
"Si eu.."
O saruta iar,parca mai profund si mai intim,ca sa ii arate cat de mult ii pasa in realitate.
"Si eu.."
"Si eu.."
Era oare lumina netulburata a apusului acel cantec despre care se spune ca il auzi numai atunci cand il iubesti?
Ar fi vrut sa il ia de mana,sa il cuprinda domol cu bratele si sa se piarda in noapte,sa ii spuna soptit la ureche..
"Te iubesc."
Hermione isi lasa usor capul pe umarul lui,lasandu-l sa-i simta parfumul discret de orhidee frageda.Intotdeauna a adorat orhideele si intodeauna el si-a amintitHappywidee ziua ei,de 14 februarie...
"Te iubesc.."
"Te iubesc.."
"Te iubesc.."
"Ba nu..incapatatanatule...eu te iubesc mai mult.."
Pecetluira momentul cu un sarut dulce.Poate nu era primul lor sarut,dar era primul lor sarut de langa lac.. Smile

OOC:btw,inspiratia mea cere palme la ora asta.va recomand calduros sa nu cititi postul de mai sus va multumesc

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
primul sarut de langa lac - by Hermione Potter - 02 Jan 2008, 20:03
Re: primul sarut de langa lac - by Deea Potter - 03 Jan 2008, 13:48
Re: primul sarut de langa lac - by Hermione Anne Granger - 05 Apr 2008, 22:07
Re: primul sarut de langa lac - by Iris Black - 06 Apr 2008, 19:06
Re: primul sarut de langa lac - by Ada McNair - 28 Jul 2008, 11:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,347 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Povesti langa lac ( Concurs RPG ) Charlotte Ambrosine 37 5,343 19 Nov 2008, 21:18
Last Post: Hermione McGonagall
  Langa Lac Adrian Richard 14 3,307 23 Dec 2007, 13:43
Last Post: Lyra Dust