primul sarut de langa lac
|
06 Apr 2008, 09:55
|||
|
|||
Shayera era singura...Cedric se duse pana la castel.Ea se puse pe malul lacului si incepuse a fredona un cantec...
"Nu mai plange Norii fug departe cand zambesti Si sterge-ti lacrima ce nu te lasa sa traiesti Ochii tristi de inger Cu cata durere-o pot citii In suflet ti-e ascuns secretul Nimeni nu-l va sti......ce vechi e cantecul asta"spuse Sayera uitanduse in apa. Ramase cateva secunde tacuta uitanduse in apa cristalina. "buna"se auzi din spatele ei "salut"spuse ea vazandu-i reflectia in apa...era Draco "as vrea sa vorbim...." "bine...stai jos"spuse Shayera discreta si rapida "vreau sa-ti spun ca mie imi place de Julia...sper sa intelegi"o lamuri Draco pe Shayera Dar ea pufni in ras... "de ce razi?"intreba Draco indicnat "cred ca nu ai aflat..." "ce sa aflu" "nu te mai plac....il plac pe Cedric...chiar mai mult de al placea...il IUBESC...si nu mai sunt suparata"suse Shayera "semeni din ce in ce mai mult cu Federic,fratele tau...spui verde-n fata ce ai de spus..."spuse Draco "oare e trasatura de familie?"intreba Shayera "poate...." "dar un singur lucru nu vreau...nu ma mai comparati cu Federic...el e Viperin eu Cercetas"spuse Shayera rapida "bine....."spuse Draco Shayera ramase cateva clipe tacuta pana ii vazuse reflectia lui Cedric in apa... "Cedric...spuse ea cu zambetul pe buze "sper sa nu deranjez..."suse el "cum sa deranjezi?Draco tocmai pleca..."spuse Shayera facandui semn lui Draco sa plece "da...eu plecam...o zi buna" "mersi...la fel"spuse Shayera Shayera ramase cateva clipe langa Cedric "deci....a venit la tine..."suse Cedric saprgand tacerea "da...dar doar sa imi spuna ca ii pare rau...si el o place pe Julia...nimic mai mult...nu intelege gresit"il lamuri Shayera cu o privire nevinovata "bine...cum as putea sa nu te cred"spuse Cedric zambind Cedric si Shayera ramase pe malul lacului povestind. occ...ce roman ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,344 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,331 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |