|
|
Let the good times roll...
|
11 Apr 2012, 12:34
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Nu era mirata deloc de starea aceea de fericire . Probabil fiindca cu o zi in urma isi revenise din raceala aceea brusca si lunga . Fusese probabil cea mai groaznica saptamana din viata ei . Zambi larg cand Isabella veni catre ea . Isi desprinse bratele de la piept , luandu-i mana intr-a ei , strangand-o prieteneste .
"Issie , si eu ma bucur ."spuse aceasta . Totul decurgea bine . Iar Agnes se bucura ca era acolo . Ca era Sefa de Casa , ca putea munci pentru casa ei . O incanta , desi punctele spun altceva , ei bine , orice se poate intampla intr-o saptamana , fara ca ea sa fie intreaga si pe pozitii . "Cum te simti ? " intreba aceasta curioasa . In ciuda faptului ca Isabella era sanatoasa tun , iar roscata fusese cea bolnava , Agnes tot o intreba . Poate fata avea ceva pe suflet ori , nu stiu .
Auzi o alta voce , desi in Marea Sala era destula galagie , fiindca elevii vorbeau intre ei , si alte cele . "Buna!" raspunse roscata zambind larg . Ai fi putut spune ca bause Felix Felicis .Dupa o mica pauza , adauga si numele ei : "Agnes." spuse aceasta uitandu-se la insemnele de pe roba fetei si intinzand mana.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|