|
|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 3.67 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
11 Apr 2012, 14:17
(This post was last modified: 11 Apr 2012, 14:17 by Ophelia Wilde.)
|
|
Ophelia Wilde
|
RP Posts: 84
Casa: Adult
Galeoni: 310
|
|
- Isi dadu cateva bucle de pe umar,lasand ca parfumul ei cu aroma de lavanda sa se raspandeasca in incapere sau macar in jurul lor. Ii zambi larg,dand din nou la iveala dantura ei alba dar imperfecta. Privi intr-o parte dandu-i de inteles ca era complicat si ca nu vroia sa il ingrijoreze,pe el sau pe altcineva.Se intreba de ce avea atata incredere in el pana la urma si mai ales in ea insasi,in ideea ca facea un lucru bun transformandu-l in confident,in singurul barbat pe care nu il privea cu aroganta. Prefera sa nu raspunda la intrebare,altfel vraja s-ar fi rupt.
'' Imi castig painea intr-un mod cat se poate de decent. Si imi bag nasul peste tot,riscandu-mi viata. Trebuie sa fie cineva care sa-i opreasca.Aseara au omorat pe cineva.'' Era inadmisibil si probabil ca si ea avea sa fie ucisa curand. Nu stia de ce facea asta,poate doar vroia sa ii ajute pe altii sa afle ce se intampla insa moarta nu ar mai fi fost de ajutor nimanui. Trebuia sa ramana cuminte deocamdata,cu ochii in patru. Dar era atat de greu!
There are as many loves as there are hearts
'' Helping you would be a sin. I'm afraid of what you want.
Do you know what you want?''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|